PURE ZEN -FLORAL JAPANDI GRAFICS

van IYAAN

- Werkcode: 289 901

IYAAN over PURE ZEN -FLORAL JAPANDI GRAFICS

Ragfijn plantmotief. Silhouet van takken. Nuances in denim blue, beige, granaatrood en indigo. Zacht als satijn en volkomen in balans. Een werk van Marijke Mulder.
PURE ZEN -FLORAL JAPANDI GRAFICS vind je in de categorieën Abstract, Bloemen & Planten, Bossen, Contemporary, Digital Art, Goud, Illustraties, Japan, Minimalisme, Modern, Schilderijen, Tekeningen, Urban / Street en Zen.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor PURE ZEN -FLORAL JAPANDI GRAFICS op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

PURE ZEN -FLORAL JAPANDI GRAFICS van IYAAN

Koop de illustratie PURE ZEN -FLORAL JAPANDI GRAFICS van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 289 901
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.