Paarden Stampede in maanlicht

Paarden Stampede in maanlicht van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 195184

Paarden Stampede in maanlicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 5 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een paard is een edel dier. Van een paard spreek je niet van een kop of poot maar van hoofd en been. De mens heeft het paard eeuwen geleden al in gebruik.
Dit digitale schilderij is voor de liefhebber van paarden. Wat is er mooier dan een kudde paarden die allemaal in een speelse en wilde galop door de zee lopen. In het schijnsel van de ochtend of is het avond en op de achtergrond de maan lijken deze edele dieren recht op je af te komen. Let ook op de weerspiegeling van hen in het water dat op de voorgrond rustig is maar achteraan wild opspattend is.

Over Jan Keteleer

Werk aan de muur stelt hier een selectie voor van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, die bekend is door zijn projecten die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collecties zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend.

Alle werken