Paarden in bergachtig besneeuwd landschap Mongolië van Nanda Bussers

Werkcode: 702 483 Kopieer de werkcode

Nanda Bussers profielfoto Een poëtisch reisverslag “Moments of` Stillness” over mijn rondreis door Mongolië. Op deze foto de paarden met op de achtergrond besneeuwde bergen. Mijn reisbeelden hebben vaak iets poëtisch. Kleuren, vormen en licht zijn belangrijke elementen in mijn fotografie.

Iets meer over mij

Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve en reislustige natuurfotografe met een artistieke flair. Kleur, licht, vorm, sfeer en structuur zijn belangrijk in mijn vaak schilderachtige en organische (abstracte macro) beelden met de natuur als inspiratiebron.

Troostkunst en Healing Arts
In 2020 ontdekte ik wat ik nu echt met mijn fotokunst wil: het bieden van warme lichtpuntjes in donkere tijden. Toen is Troostkunst ontstaan, troost bieden met de artistieke foto’s die ik creëer. Sindsdien ben ik me verder in het ontwikkelen op het gebied van Healing Arts, Ziekenhuiskunst en Rouwkunst. Veel van mijn warme en kleurrijke beelden zijn overigens ook geschikt voor andere (levens)momenten. Of ‘gewoon’ voor in je interieur om bij te kunnen ontspannen en in weg te kunnen dromen.

Abstracte fotokunst

Bijzondere vormen en kleuren, abstracte en soms mysterieuze beelden die in elkaar overvloeien en zo nieuwe figuren vormen. De creatie van een beeld waarnaar je blijft kijken, waarin je blijft ontdekken. Een visualisatie van inspiratie, een expressie van gevoel, intrigerend door je in te leven en weg te dromen. Maar ook om troost te vinden, warmte, een lichtpuntje als een kaars in een duister. Vergankelijkheid als symboliek is vaak een terugkerend thema in mijn fotokunst. In mijn abstracte beelden zit vaak een meer spirituele touch.

Dit werk wordt aangeboden door Nanda Bussers

Welkom! Mijn naam is Nanda Bussers, een creatieve natuurfotografe met een kunstzinnige touch. Mijn werk draait om kleur, licht, vorm en sfeer, en wordt vaak gekenmerkt door schilderachtige en organische (abstracte macro) foto's, geïnspireerd door de natuur.

Enkele jaren geleden ontdekte ik mijn roeping met mijn fotokunst: het brengen van kleur, licht en warmte in donkere tijden. Deze ontdekking bracht me tot de oprichting van Troostkunst, waar ik troost wil brengen met mijn artistieke (natuur)foto's.

Sindsdien heb ik mijn focus verder ontwikkeld naar Healing Arts. Hoewel mijn warme en levendige foto's perfect zijn voor momenten van troost, zijn ze ook ideaal voor andere belangrijke levensmomenten.

website: https://www. nandabussers.com
website: https://www.troostkunst.nl

Meer weten over Nanda Bussers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Nelleke van Gerv
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Karin
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Ronald
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Annelies Hoolmans
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
J. Gasille
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Willem Veldhoen Rensa
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Paarden in bergachtig besneeuwd landschap Mongolië van Nanda Bussers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden