Paarden op Plantage Willem III

van Jacques Jullens

- Werkcode: 696 299

Jacques Jullens over Paarden op Plantage Willem III

De naam Plantage Willem III heeft dit gebied te danken aan de tabaksplantages die in 1853 zijn aangeplant. De Plantage werd vernoemd naar koning Willem III. Inmiddels is het gebied teruggegeven aan de natuur.
De Konikpaarden, Galloway runderen en herten voorkomen dat de oorspronkelijke akkers dicht zouden groeien. De halo van de zon maakt dit een schilderachtig tafereel.
Paarden op Plantage Willem III vind je in de categorieën Bloemen, Boerderijdieren, Fotografie, Halo (lichteffect), Landschappen, Natuur en Weer, Paarden, Plantage, Schilderijen, Zon, Zonsopkomst en heuvelrug.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Paarden op Plantage Willem III op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paarden op Plantage Willem III van Jacques Jullens

Koop de foto Paarden op Plantage Willem III van Jacques Jullens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 696 299
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden