Paardenbloem pluis/ Dandelion

Paardenbloem pluis/ Dandelion van Marijke van Noort

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 166400

Paardenbloem pluis/ Dandelion van Marijke van Noort

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Paardenbloem pluis/ Dandelion van Marijke van Noort

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hoe mooi kan simpel zijn. Ik vond een paardenbloem pluisje op mijn tafel. waarschijnlijk blijven liggen van die keer, dat ik een uitgebloeide paardenbloem fotografeerde. Mijn camera lag ook op tafel en ik besloot een foto te maken. Wat kies je dan als ondergrond? Toevallig lag er ook nog een cd'tje op tafel, die had ik als ondergrond voor een waterdruppel gebruikt. De lichtval op de cd past mooi bij het fragiele van de paardenbloem pluis.

Over Marijke van Noort

Marijke van Noort profielfotoHallo, mijn naam is Marijke van Noort en mijn grote passie is fotografie. Op mijn negende had ik mijn eerste camera, maar pas sinds ik een cursus gevolgd heb, toen ik in Shanghai woonde, ben ik steeds meer gaan fotograferen. Ook ben ik beheerder geworden van een fotogroep op FB (je mooiste foto van de dag) en door te kijken naar anderen en tips uit te wisselen leer ik veel. Hoewel ik veel dingen leuk vind om te fotograferen fotografeer ik het meeste in de natuur.
Veel plezier met het bekijken van mijn werk!

Alle werken