Paars fluweel van Mike Bing

Werkcode: 795 925 Kopieer de werkcode

Mike Bing profielfoto Een z.g. focusstack van de eustoma-bloem met alle details van stamper en meeldraden.

Dit werk wordt aangeboden door Mike Bing

Mike Bing (NL) - gedreven fotograaf met een voorkeur voor landschappen en stadsgezichten alsmede closeup werk. Mike benadrukt vaak details in een groter geheel en maakt graag en veel gebruik van verschillende nabewerkingstechnieken om de werkelijkheid weer te geven zoals deze wordt ervaren, niet zoals deze echt gezien wordt. Fotografie als gevoel.

Ook creëert Mike grafische werken die op fotografie gebaseerd zijn maar naar het abstracte neigen. Zijn omgeving in Noord-Holland maar ook zijn vele reizen zijn vaak een inspiratie. Eén van Mike's mottos's is "Kijk eens wat vaker achterom, dan zie je véél méér!" en hij neemt dat serieus. De wereld van een beeldmaker moet zo groot mogelijk zijn en de perspectieven zo gevarieerd mogelijk.

Technisch: Mike maakt zijn beelden met een high-end 24 megapixel APS-C digitale spiegelreflex camera met een wijd scala aan hoogwaardige lenzen (voor die gevarieerde blik en het perspectief ? uiteraard) en  bewerkt zijn beelden voornamelijk met open-source software omdat deze een breed scala aan mogelijkheden geeft zonder al te veel op de massa te gaan lijken.

U kunt hem bereiken op mike AT eu-web PUNT online

Meer weten over Mike Bing?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Fred Schoenmacker
Nederland
5 / 5

Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Romy van Ree
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Jurgen
Nederland
4 / 5

Schilderijen
Mooie schilderijen goede kwaliteit goede service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Erica
Nederland
4.5 / 5

Prima x 10
Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Samira
Nederland
5 / 5

Super van begin tot eind
Prachtig product en super service! De

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Mark
Nederland
5 / 5

Helemaal goed!
Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
H Pappot
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Albert Hoek
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Paars fluweel van Mike Bing op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden