Paars krokushart

Paars krokushart van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 95244

Paars krokushart van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Paars krokushart van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Foto van een hartvormige, paarse krokus die net open gaat.

Ik hou van eenvoudige foto's, maar soms is het de eenvoud die het moeilijk maakt. Hoe maak je van een enkel bloem op de foto een interessant en uniek beeld?

De foto is erg rechttoe-rechtaan en ik wist gewoon niet precies wat ik er nou mee moest doen. Ik had de foto genomen vanwege de 'eenzame' positie van de krokus. Maar bij het bewerken kwamen de vragen. Laat ik de foto staand, of maak ik 'm liggend of misschien zelfs vierkant? Wat doe ik met de kleur? Wat is de beste positie van de krokus in de foto? Ik heb denk ik meer dan een dozijn versies gemaakt voordat ik er achter kwam dat het element kleur hier vooral het verschil maakt. Toen ik eenmaal de blauwe kleur had toegevoegd 'klopte' de foto voor mij en was het een kwestie van de puntjes op de i zetten. Ik hoop dat de foto zo bevalt!

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken