Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag

Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag van Sjoerd van der Wal

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag

van Sjoerd van der Wal

Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag van Sjoerd van der Wal

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318202
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag in het nationale park Dwingelderveld in Drenthe, Nederland. Het Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied in West-Europa en kent een grote diversiteit aan flora en fauna. Deze paddestoelen zijn als een macrolandschap in beeld gebracht, waarbij de omgeving een belangrijke rol speelt in het beeld.

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Sjoerd van der Wal profielfotoFotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken