Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 318 202

Sjoerd van der Wal over Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag

Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag in het nationale park Dwingelderveld in Drenthe, Nederland. Het Dwingelderveld is het grootste natte heidegebied in West-Europa en kent een grote diversiteit aan flora en fauna. Deze paddestoelen zijn als een macrolandschap in beeld gebracht, waarbij de omgeving een belangrijke rol speelt in het beeld.
Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag vind je in de categorieën Beech Tree, Blad, Drenthe, Earth's surface, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Macrofotografie, Nationaal park, Natuurgebieden, Paddenstoel, Seizoenen en Wachtkamer.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Paddestoelen in het bos tijdens een mooie herfstdag van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 318 202
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden