Painted sky (16:9)

van Lex Schulte

- Werkcode: 336 043

Lex Schulte over Painted sky (16:9)

Zonsopkomst bij het Genneperhuis, aan de Maas. Het was een koude maar zo goed als heldere zonsopkomst. Al voor de zon boven de horizon uitkwam werd de lucht voorzien van prachtige kleuren. Het schilderachtige effect van de wolken is ontstaan door het gebruik van een zeer lange sluitertijd. Door een sluitertijd van ruim acht minuten onstaan de strepen doordat de wolken zich blijven voortbewegen.
Het Genneperhuis was een burcht en versterkte vesting aan de monding van de Niers in de Maas nabij het stadje Gennep in de buurt van Milsbeek. Tot 2009 was er zelfs nauwelijks nog sprake van een ruïne, slechts de kroonwerken en verhogingen in het landschap geven nog een impressie van de omvang. Het gebied heeft de status van beschermd monument.
In 2009 werd een aanvang gemaakt met een gedeeltelijke reconstructie rondom de kasteelruïne en worden kroonwerken en grachten weer zichtbaar gemaakt. Tevens werden ter hoogte van de Bloemenstraat proefsleuven gegraven om inzicht te verschaffen naar archeologische bijzonderheden. De werkzaamheden werden in 2010 afgerond en het gebied is nu toegankelijk als toeristische bezienswaardigheid. Er werden vijf loopbruggen op de funderingen gelegd en tevens werd er een brug over de Niers geplaatst.
Painted sky (16:9) vind je in de categorieën Bomen, Fotografie, Gennep (plaats), Genneperhuis, Maas, Milsbeek, Rivier, Silhouet, Vaarweg en Zonsopkomst.
Lex Schulte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Ik ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken van Lex Schulte


Meer weten over Lex Schulte?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Painted sky (16:9) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Painted sky (16:9) van Lex Schulte

Koop de foto Painted sky (16:9) van Lex Schulte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336 043
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden