Painted sky (3:4)

Painted sky (3:4) van Lex Schulte

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Painted sky (3:4)

van Lex Schulte

Painted sky (3:4) van Lex Schulte

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 336044
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsopkomst bij het Genneperhuis, aan de Maas. Het was een koude maar zo goed als heldere zonsopkomst. Al voor de zon boven de horizon uitkwam werd de lucht voorzien van prachtige kleuren. Het schilderachtige effect van de wolken is ontstaan door het gebruik van een zeer lange sluitertijd. Door een sluitertijd van ruim acht minuten onstaan de strepen doordat de wolken zich blijven voortbewegen.
Het Genneperhuis was een burcht en versterkte vesting aan de monding van de Niers in de Maas nabij het stadje Gennep in de buurt van Milsbeek. Tot 2009 was er zelfs nauwelijks nog sprake van een ruïne, slechts de kroonwerken en verhogingen in het landschap geven nog een impressie van de omvang. Het gebied heeft de status van beschermd monument.
In 2009 werd een aanvang gemaakt met een gedeeltelijke reconstructie rondom de kasteelruïne en worden kroonwerken en grachten weer zichtbaar gemaakt. Tevens werden ter hoogte van de Bloemenstraat proefsleuven gegraven om inzicht te verschaffen naar archeologische bijzonderheden. De werkzaamheden werden in 2010 afgerond en het gebied is nu toegankelijk als toeristische bezienswaardigheid. Er werden vijf loopbruggen op de funderingen gelegd en tevens werd er een brug over de Niers geplaatst.

Dit werk wordt aangeboden door Lex Schulte

Lex Schulte profielfotoIk ben een leraar met een hobby die het leuk vindt om te delen wat hij heeft gemaakt.

Volg mij ook op instagram en facebook

Shotbylex

Alle werken