Palácio da Pena in Sintra

van Jacoba de Boer

- Werkcode: 793 170

Jacoba de Boer over Palácio da Pena in Sintra

Palácio da Pena is een van de meest kleurrijke kastelen in Europa en staat in Sintra, Portugal, vlakbij Lissabon. Het kasteel is van veraf te zien door de felgele en felrode muren en torens. Het staat mooi in de groene heuvels en in de verte kun je de Atlantische Oceaan zien. Dankzij de strakblauwe lucht vallen de kleuren nog meer op.
Palácio da Pena in Sintra vind je in de categorieën Atlantische Oceaan, Bergen, Fotografie, Kastelen, Palácio da Pena, Portugal, Sintra en UNESCO Werelderfgoed locaties.
Jacoba de Boer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacoba de Boer

Hallo! Ik ben Jacoba en doe niets liever dan de mooiste plekken ter wereld ontdekken. Ik schrijf hierover op mijn website opreismetco.nl en ik deel de foto's die maak geregeld op Instagram. De mooiste foto's die ik maakte tijdens mijn reizen zijn te koop via Werk aan de Muur.

Alle werken van Jacoba de Boer


Waarom je kiest voor Palácio da Pena in Sintra op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Palácio da Pena in Sintra van Jacoba de Boer

Koop de foto Palácio da Pena in Sintra van Jacoba de Boer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 793 170
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.