Palen op het strand van Schiermonnikoog

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 280 696

Sjoerd van der Wal over Palen op het strand van Schiermonnikoog

Palen op het strand van het Waddeneiland Schiermonnikoog in de winter. Het strand is verlaten tijdens deze winderige dag terwijl de zon afgewisseld wordt met buien. De zee is vlak door het gebruik van een lange sluitertijd voor deze zwart wit opname.
Palen op het strand van Schiermonnikoog vind je in de categorieën Contemporary, Dag, Fotografie, Landschappen, Noordzee, Oceanen en zeeën, Overcast, Schiermonnikoog, Stranden, Waddensea, Wolken, Zon en Zwart-wit.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Palen op het strand van Schiermonnikoog als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Palen op het strand van Schiermonnikoog van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Palen op het strand van Schiermonnikoog van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280 696
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden