Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht

Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Palendorp Petten, Noord-Holland in avondlicht van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 254062
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Petten, 27 december 2016. Na mijn werk ga ik foto's maken van het Palendorp Petten dat nog niet zo lang op het strand staat. De pa­len vor­men sa­men het sil­hou­et van de kerk en tien hui­zen in het voor­ma­li­ge Pet­ten, dat veel wes­te­lij­ker lag dan het hui­di­ge kust­dorp en werd ver­zwol­gen door de zee.
De omstandigheden om te fotograferen zijn mooi. Het gouden uurtje, wat wolken maar niet te veel en vloed, zodat een gedeelte van de palen in het water staat. Ik gebruik een 10 stops ND filter, waardoor ik een lange sluitertijd kan gebruiken, zodat de wolken strepen worden en het water "bevriest".

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 41 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (8) en Rens (6). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken