Palendorp Petten in de wind

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 347 274

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over Palendorp Petten in de wind

Zaterdag 27 januari. Na mijn werk wi ik erop uit met mijn camera. Het is er winderig en het is redelijk eb. Niet echt lekkere omstandigheden om te fotograferen, maar ik ben er nu toch. Het zand vlaagt over het strand en het ziet er erg mooi uit. Lekkere lijnen. Dus ik besluit een "tegenwindse" foto te maken. Doordat het nogal donker bewolkt weer was, komt er niet veel kleur in de foto en daarom besluit ik dat het een zwart-witte moet worden.
Palendorp Petten in de wind vind je in de categorieën Dorp, Lijn (meetkunde), Nederland, Noord-Holland, Oceanen en zeeën, Paal (object), Petten, Storm, Wind, Zand en Zwart-wit.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor Palendorp Petten in de wind als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Palendorp Petten in de wind van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop Palendorp Petten in de wind van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 274
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden