Palendorp Petten in de wind

Palendorp Petten in de wind van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Palendorp Petten in de wind

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Palendorp Petten in de wind van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347274
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Zaterdag 27 januari. Na mijn werk wi ik erop uit met mijn camera. Het is er winderig en het is redelijk eb. Niet echt lekkere omstandigheden om te fotograferen, maar ik ben er nu toch. Het zand vlaagt over het strand en het ziet er erg mooi uit. Lekkere lijnen. Dus ik besluit een "tegenwindse" foto te maken. Doordat het nogal donker bewolkt weer was, komt er niet veel kleur in de foto en daarom besluit ik dat het een zwart-witte moet worden.

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken