Palendorp Petten in de zee, zwart-wit

van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

- Werkcode: 347 352

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden over Palendorp Petten in de zee, zwart-wit

Donderdag 1 februari 2018. Na mijn werk wil
ik erop uit met mijn camera. Als ik op het strand aan kom, kijk ik met verbazing hoe hoog het water staat. Zo hoog heb ik het nog niet eerder gezien. Alle palen van het palendorp staan in de zee. Om niet al te nat te worden, moet ik het toch echt een beetje hogerop zoeken. Ik bevestig mijn grijsfilter oor mijn lens, zodat het voor mijn camera donker lijkt en ik de sluiter langer open kan laten staan. Hierdoor wordt het water zacht en de wolken meer strepen.
Palendorp Petten in de zee, zwart-wit vind je in de categorieën Fotografie, Nederland, Noord-Holland, Noordzee, Oceanen en zeeën, Paal (object), Petten, Stranden, Vloed, Wolken en Zand.
Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Ik ben Mirjam, 42 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (9) en Rens (8). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden


Waarom je kiest voor Palendorp Petten in de zee, zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Palendorp Petten in de zee, zwart-wit van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop de foto Palendorp Petten in de zee, zwart-wit van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 352
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden