Palendorp Petten

van Wouter Degen

- Werkcode: 1 083 472

Wouter Degen over Palendorp Petten

Het dorp Petten bestaat al sinds 1300. Het dorp had in die tijd wel een andere naam namelijk Petten bi der Sipe. Het dorp verdween in 1792 helemaal in de zee. Tijdens een storm in 1625 gingen maar liefst honderd huizen ten onder. Vanaf de 18e eeuw werd het dorp geleidelijk verplaatst. Op het huidige strand van Petten staat nu een monument (Palendorp) dat het oude dorp symboliseert.

Ik kom hier graag. Het is een wat minder druk bezocht strand en leent het zich goed voor wat fotografie. Er zijn diverse composities te bedenken en door de snel veranderende omstandigheden aan zee is het iedere dag weer anders. Tip voor de fotografen: kijk goed wanneer het eb of vloed is en hoe hoog het water komt te staan. Met laag water loont het de moeite niet.

-- Wouter Degen
Palendorp Petten vind je in de categorieën Fotografie, Grijsfilter, Noordzee, Oceanen en zeeën, Paal (Nederland), Petten, Stranden, Wouter Degen en monument.
Wouter Degen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wouter Degen

Wouter Degen is een Nederlandse fotograaf (1980), geboren in Nijmegen en woonachtig in Arnhem. Zijn stijl van fotograferen uit zich vooral in het nemen van landschappen, stadsgezichten en kustlijnen waarin rust, stilte en minimalisme samenkomen, dit in combinatie met mooie kleuren en contrasten. Sinds kort maakt hij ook portretten en werkt hij in opdracht voor Rhodé om stillevens vast te leggen voor een nieuwe website.

Hij is in 2019 gestart met fotografie en ontwikkeld zichzelf nog steeds door het volgen van cursussen en opleidingen. In 2023 gaat hij starten met de Fotovakschool. Naast zijn passie fotografie is hij werkzaam als Programmamanager bij de Rijksoverheid.

Binnenkort verschijnt zijn eigen website: https://www.wouterdegen.nl

Alle werken van Wouter Degen


Waarom je kiest voor Palendorp Petten als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Palendorp Petten van Wouter Degen

Koop de foto Palendorp Petten van Wouter Degen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 083 472
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden