Palenrij Hollum van Rinnie Wijnstra

Werkcode: 815 403 Kopieer de werkcode

Rinnie Wijnstra profielfoto Hollum ,palenrij Het strand hier op het uiterste Westelijke puntje van het eiland achter het Hollumerbos wordt sinds jaar en dag beschermd tegen de sterke afslijting door de diepe geul en getijdenstroom door de rijen met houten palen.
Palengolfbreker

Palengolfbreker
Het in de grond spuiten van een groot aantal palen om zo de golfwerking af te remmen lijkt in eerste instantie een eenvoudige oplossing. Het kan echter op theoretische gronden aangetoond worden dat een dergelijke oplossing pas effect heeft als de palen zo dicht op elkaar staan dat ze bijna een gesloten muur vormen. Als echte golfbreker is een palengolfbreker dus niet erg effectief. Deze constructie kan echter een oplossing zijn in geval van erosieproblemen. Om een erosieprobleem op te lossen is vaak een reductie van de golfhoogte van enkele procenten al effectief, en dit kan wel met een palenrij bereikt worden. Een bijzondere toepassing hiervan is een schot, bevestigd aan palen. Hierdoor worden (korte) golven ook geremd,

Dit werk wordt aangeboden door Rinnie Wijnstra

Over fotografie is heel veel te vertellen, maar goede foto’s zeggen alles in één keer. Mijn portfolio biedt een selectie van mijn werk, gefotografeerd in het veelzijdige Amelandse landschap, wat elke dag weer anders is. De foto’s vertellen mijn verhaal en laten zien dat fotografie mijn passie is. Je kan me ook volgen op https://www.facebook.com/profile.php?id=100063490879573 of https://fotoameland.nl/

Meer weten over Rinnie Wijnstra?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Diana
    Nederland
    5 / 5

    Stelt nooit teleur!
    Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Judith
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige wanddecoratie, super service
    Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Robert
    Nederland
    5 / 5

    Prima bedrijf.
    Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Wilma
    Nederland
    4.5 / 5

    Fantastisch!!
    Zeer goed geadviseerd door Eileen Postema van Werk aan de Muur en ben zeer tevreden over het prachtige kunstwerk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
    Joyce
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    goed en communicatie prima
    makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Evelyn
    Nederland
    5 / 5

    Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties
    Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Ben
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
    We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Gert
    Nederland
    5 / 5

    Mijn muur is tot leven gekomen
    Ik ben ademloos

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Erica
    Nederland
    4.5 / 5

    Prima x 10
    Zeer klantvriendelijk, via diverse mails word je volledig op de hoogte gehouden van het productieproces van je bestelling. Heel goed ingepakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Palenrij Hollum van Rinnie Wijnstra op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden