Palingfuik in het Lauwersmeer

van robert wierenga

- Werkcode: 81 014

robert wierenga over Palingfuik in het Lauwersmeer

Het Lauwersmeer is een prachtig natuurgebied op de grens van Groningen en Friesland. Vroeger had het gebied een open verbinding met de Waddenzee, maar tegenwoordig is het met een dijk afgebakend en daardoor een rustig vaargebied geworden. Deze palingfuik is vlak na zonsopkomst gefotografeerd. Een omzetting naar zwart-wit gaf het beeld de rustige uitstraling die ik die ochtend aan de waterkant ook ervoer.
Palingfuik in het Lauwersmeer vind je in de categorieën Fotografie, Friesland, Groningen (provincie), Lauwersmeer, Meren, Paling, Water, Zonsopkomst, Zwart-wit, noorden, palingfuik, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Palingfuik in het Lauwersmeer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Palingfuik in het Lauwersmeer van robert wierenga

Koop de foto Palingfuik in het Lauwersmeer van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 81 014
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.