Paneel 2 van tweeluik Monnikken kijken toe hoe jonge olifanten gewassen worden (Paneel 2 van een twe

van Affect Fotografie

- Werkcode: 574701

Affect Fotografie over Paneel 2 van tweeluik Monnikken kijken toe hoe jonge olifanten gewassen worden (Paneel 2 van een twe

Paneel 2 van een tweeluik.
Elke dag worden de olifanten van het olifantenweeshuis Pinnawela in de rivier gewassen. Niet alleen toeristen komen af op deze bezienswaardigheid. Ook de locale monniken komen er een kijkje nemen.
LET OP: dit werk bestaat uit twee afzonderlijke panelen die in samenhang verkocht worden
Paneel 2 van tweeluik Monnikken kijken toe hoe jonge olifanten gewassen worden (Paneel 2 van een twe vind je in de categorieën Decor, Diptiek, Fotografie, Monnik, Olifant, Olifantenweeshuis, Pinnawela Olifantenweeshuis, Religie, Sri Lanka en Zwart-wit.
Affect Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken van Affect Fotografie


Meer weten over Affect Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Paneel 2 van tweeluik Monnikken kijken toe hoe jonge olifanten gewassen worden (Paneel 2 van een twe op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Paneel 2 van tweeluik Monnikken kijken toe hoe jonge olifanten gewassen worden (Paneel 2 van een twe van Affect Fotografie

Koop de foto Paneel 2 van tweeluik Monnikken kijken toe hoe jonge olifanten gewassen worden (Paneel 2 van een twe van Affect Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 574701
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
246 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.