Panorama De Watertuinen

van Leo van Valkenburg

- Werkcode: 218 961

Leo van Valkenburg over Panorama De Watertuinen

Een panorama foto van De Watertuinen, een deel van de wijk De Groote Wielen in Rosmalen. Foto genomen is lange sluitertijd zodat er een mooie beweging ontstaat in de wolkenpartij
Panorama De Watertuinen vind je in de categorieën Architectuur, De Groote Wielen, Fotografie, Huis (woning), Long exposure photography, Rosmalen (plaats), Surrealisme, Water, Watertuinen, Wijken in Rosmalen, de groote rede en de watertuinen.
Leo van Valkenburg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Leo van Valkenburg

Al jaren een passie voor fotografie. Een echte voorkeur heb ik niet, maar long exposure en studio fotografie vind ik wel erg gaaf. Mocht er een speciale wens zijn, bijv een bepaalde foto in kleur of zwart/wit, laat me het weten via https://www.leekefotografie.nl.

Alle werken van Leo van Valkenburg


Waarom je kiest voor Panorama De Watertuinen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Panorama De Watertuinen van Leo van Valkenburg

Koop de foto Panorama De Watertuinen van Leo van Valkenburg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 218 961
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.