Panorama Kop van Zuid, Rotterdam

van Jan Koppelaar

- Werkcode: 182 247

Jan Koppelaar over Panorama Kop van Zuid, Rotterdam

Fotograferend vanaf de maasboulevard te Rotterdam (Zuid-Holland, Nederland), werd ik getrakteerd op een schitterende lucht. Deze locatie leende zich voor een panorama. Op deze panoramafoto ziet u het 'Kop van Zuid, de Erasmusbrug, Katendrecht, de Willemsbrug, Maasboulevard.
Panorama Kop van Zuid, Rotterdam vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Blauw, Bolder (meerpaal), Bruggen, Erasmusbrug, Fotografie, Havens, Huis, Huis (woning), Kade, Kleuren, Kop van Zuid, Landschappen, Lichtval, Lijst van steden en dorpen in Zuid-Holland, Long exposure photography, Lucht, Nachtfotografie, Nederland, Nostalgie, Paars, Panoramafotografie, Reflectie, Reflectie (straling), Rotterdam, Sfeer (gevoel), Skyline, Spiegeling (meetkunde), Steiger (haven), Straatverlichting, Toren (bouwwerk), Verlichting, Water, Willemsbrug, Wolken, Wolkenkrabbers, Zon, Zonsondergang, Zuid-Holland en Zuid-Hollands Landschap.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Panorama Kop van Zuid, Rotterdam als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Panorama Kop van Zuid, Rotterdam van Jan Koppelaar

Koop de foto Panorama Kop van Zuid, Rotterdam van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 182 247
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.