Panorama Maartensgat Dordrecht

Panorama Maartensgat Dordrecht van Jan Koppelaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Panorama Maartensgat Dordrecht van Jan Koppelaar

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 157954
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto stond al langer op het lijstje! Ik was al eens eerder gegaan om deze foto te maken, maar toen was het enorm druk in verband met een festival! Later maar eens terug. Deze foto is gemaakt tegenover de Grote- of- Onze-Lieve-Vrouwekerk te Dordrecht (Zuid-Holland, Nederland). Dit bouwwerk is al enorm oud. De toren staat schuin. Tijdens de vroege avonduren is de toren mooi verlicht. In combinatie met de bootjes in het Maartensgat voor de kathedraal en de huizen die tegenover de kathedraal staan vormde dit een mooi fotografisch decor. De sfeer door de straatverlichting werkt hieraan bij!

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar profielfotoJan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken