Panorama New York City (Manhattan)

van Frenk Volt

- Werkcode: 341 222

Frenk Volt over Panorama New York City (Manhattan)

Een panorama (3:1 verhouding) van het uitzicht op New York City (Manhattan) bij het invallen van de avond. Deze foto is genomen vanaf het Rockerfeller Center. Let op: dit is de zwart-wit versie, er is ook een kleuren variant beschikbaar.
Panorama New York City (Manhattan) vind je in de categorieën Avond, Empire State Building, Fotografie, Manhattan, New York, Noord Amerika, Stedelijke landschappen, Steden, Toeristische attractie, World Trade Center, Zonsondergang en Zwart-wit.
Frenk Volt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frenk Volt

Gefocust op het maken van bijzondere Stadsgezichten en Landschappen. Daarnaast op zoek naar nieuwe perspectieven met een drone. Mijn fotowerk volgen of heb je vragen/suggesties? Check de linkjes bij mijn profiel of stuur een mailtje naar frenk@volt.pics.

Alle werken van Frenk Volt


Waarom je kiest voor Panorama New York City (Manhattan) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Panorama New York City (Manhattan) van Frenk Volt

Koop de foto Panorama New York City (Manhattan) van Frenk Volt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341 222
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
197,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden