Panorama Vlissingen van Arnoud van de Weerd

Werkcode: 695 206 Kopieer de werkcode

Arnoud van de Weerd profielfoto Dit panorama biedt uitzicht over de stad Vlissingen in de avond. De foto is genomen vanaf de pier en je kijkt in de richting van Boulevard De Ruyter, het Bellamyplein, het Arsenaal en de Oranjemolen. Het blauwe natuurlijke licht na zonsondergang vormt een mooi contrast met de gele gloed van de stadslichten.

Dit werk wordt aangeboden door Arnoud van de Weerd

Mijn naam is Arnoud van de Weerd (1978) en ben sinds november 2014 enthousiast hobby fotograaf. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en maak daarom vooral landschapsfoto's, stadsgezichten en foto's met een lange sluitertijd. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk de sfeer en het licht vast te leggen zoals ik het destijds bij het maken van de foto ervaren heb. Rondom zonsopkomst en zonsondergang is het licht vaak het mooist, vandaar dat ik er dan vaak op uit trek. Bezoek ook eens mijn website https://www.arnoudvandeweerd.nl indien u geïnteresseerd bent in mijn werken. Groet, Arnoud van de Weerd

Meer weten over Arnoud van de Weerd?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

J
Nederland
5 / 5

Leveren mooi werk af. Goed en prettig bereikbaar. Snelle afhandeling en voelde me echt klant waar ze veel moeite voor deden. Toppie!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
FRANÇOIS
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Maartje
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
FCO SECURITY
Nederland
5 / 5

Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Annelies Hoolmans
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Mitchell
Nederland
5 / 5

Topservice en hele goede afwerking
Mooi product geleverd met hele goede afwerking. Voldoende contactmomenten en service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Patricia
Nederland
5 / 5

Prima service. Doen wat ze beloven.
Ben zeer tevreden over de website, de service en de kwaliteit van de geleverde werken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Remco v/d Griendt
Nederland
5 / 5

Het uitzoeken van een mooi doek in Art frame is al super. Maar het resultaat is super mooi. Erg makkelijk te monteren en op te hangen. Dank mensen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Judith
Nederland
5 / 5

Prachtige wanddecoratie, super service
Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Panorama Vlissingen van Arnoud van de Weerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden