Panorama foto van De welle in Deventer tijdens het blauwe uur

Panorama foto van De welle in Deventer tijdens het blauwe uur van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Panorama foto van De welle in Deventer tijdens het blauwe uur van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 136437
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

Op de eerste sneeuwachtige dag in januari 2015 zijn we naar Deventer geweest met als doel om wat avondfoto's te maken van het prachtige pitorseske Deventer. Het hoogtepunt was deze foto gedurende het blauwe uur, het moment suprême voor de avondfotograaf i.v.m prachtige blauwe kleur en mooie contrast. De foto is geschoten van de Worp met een view op de Welle met in het midden de eeuwenoude Grote/Lebuïnuskerk, een gotische hallenkerk gebouwd in 1450 en 1525. De kerk werd tot 1580 gebruikt door katholieken en later overgenomen door Calvinsten die het interieur destijds hebben vernield en gewitpleisterd.

Over Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken