Panorama uitzicht over Copacabana in Rio de Janeiro

Panorama uitzicht over Copacabana in Rio de Janeiro van Dirk-Jan Steehouwer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 193113

Panorama uitzicht over Copacabana in Rio de Janeiro van Dirk-Jan Steehouwer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
Panorama uitzicht over Copacabana in Rio de Janeiro van Dirk-Jan Steehouwer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een tegenlicht opname van een wijds uitzicht over de boulevard Avenida Atlântica en het maanvormige strand van Copacabana te Rio de Janeiro, Brazilië. Op de achtergrond is de Suikerberg te zien en de bergen van Niterói. De foto is genomen hoog vanaf een hotel met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Over Dirk-Jan Steehouwer

Dirk-Jan Steehouwer profielfotoGepassioneerd natuur en wildlife fotograaf reizend naar alle uithoeken van de wereld. De fotografie van Dirk-Jan is hoofdzakelijk gericht op het in beeld brengen van de prachtige en kwetsbare natuur op aarde, maar ook bijzondere of kenmerkende stadsgezichten brengt hij op zijn reizen graag in beeld. Bij de natuurfotografie nemen wilde dieren variërend van kleurrijke vogels, berggorilla's tot katachtige roofdieren als leeuwen, tijgers, jaguars en luipaarden een belangrijke plaats in. Voor zijn gepresenteerde beeld materiaal maakt hij gebruik van recente hoogwaardige spiegelreflex fotoapparatuur van Nikon waardoor enorme vergrotingen van de foto's tot de mogelijkheden behoren zonder dat de kwaliteit van uw 'WerkAanDeMuur' wordt aangetast.

Alle werken