Panorama van Waalbrug - Sfeervol schilderij van Nijmegen

Panorama van Waalbrug - Sfeervol schilderij van Nijmegen van Slimme Kunst.nl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Panorama van Waalbrug - Sfeervol schilderij van Nijmegen van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 604968

8% Hemelvaart korting
Nog 1 dag en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 89 gratis verzending!

Omschrijving

Creatief met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een abstracte weergave van de Waalbrug van Nijmegen gecreëerd. Breng de warme sfeer van Nijmegen in huis met deze eye-catcher aan de muur!

De Sint-Stevenskerk stijgt fier boven de sfeervolle binnenstad van Nijmegen uit. De avond valt, wat een kleurrijk schouwspel oplevert in het kunstwerk. Geniet van een uniek uitzicht op de skyline van Nijmgen in de frisse en moderne stijl van Slimme Kunst!

Dit werk is geïnspireerd door de kunststijl expressionisme. Nijmegen is geschetst als een sfeervolle stad, met de avondzon die de wolken reflecteert in de Waal. Ons algoritme heeft deze kunststijl geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Nijmegen. Het resultaat van een mooie samenwerking van de creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie!

Wilt u een stijlvol schilderij van Nijmegen kopen? Kies ook voor de moderne sfeer van Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken