Panorama van de Oostzee met zicht op de pier van Sellin van Nils Steiner

Werkcode: 727 668 Kopieer de werkcode

Nils Steiner profielfoto Dit prachtige beeld toont de adembenemende pier van Sellin, een van de belangrijkste attracties op het pittoreske eiland Rügen in de Baltische Zee. De foto legt de pier vast in een betoverende nachtstemming en creëert een fascinerende sfeer. Met behulp van een geraffineerde langebelichtingstechniek werd de schoonheid van dit motief in al haar glorie vastgelegd.

De pier van Sellin, die 394 meter de Baltische Zee in steekt, is een architectonisch meesterwerk. Het combineert op harmonieuze wijze het majestueuze kustlandschap met de elegantie van Art Nouveau. Op deze foto wordt de brug verlicht door zacht licht, dat hem in een sprookjesachtige gloed hult en de romantische uitstraling benadrukt.

De lange belichting creëert een buitengewoon effect op de weerspiegeling van de pier in het kalme zeewater. Dit creëert een magisch spel van licht en duisternis dat het beeld een surrealistische en dromerige kwaliteit geeft. De heldere weerspiegeling van de brug creëert een dubbele aanwezigheid en versterkt de indruk van kalmte en sereniteit.

Dit beeld is perfect als decoratie voor je huis of kantoor om een ontspannende en esthetisch aangename sfeer te creëren. Het legt de unieke schoonheid van de Sellin-pier en de fascinerende nachtelijke sfeer op Rügen vast. Dompel jezelf onder in dit betoverende landschap en laat je betoveren door de indrukwekkende weerspiegeling in de zee.

Ontdek de schoonheid van de Oostzee en de unieke architectuur van de pier van Sellin met dit fascinerende beeld. Het is een absolute must voor alle natuurliefhebbers, kunstliefhebbers en liefhebbers van Rügen.

Dit werk wordt aangeboden door Nils Steiner

Goedemorgen
Ik noem mezelf een ambitieuze hobbyfotograaf. Ik kom uit de prachtige hanzestad Hamburg en ik maak graag landschaps- en natuurfoto's, maar ik loop ook graag met mijn camera door de stad.
Als iemand mijn werk zo leuk vindt dat hij het als een afdruk bestelt, maakt dat me natuurlijk erg trots.
Ik ben blij met elke bestelling.

Groeten van de mooiste stad ter wereld ;)
Nils

Meer weten over Nils Steiner?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Eberhard
    Nederland
    5 / 5

    Er zit echt passie en inzet achter !!!
    Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    de Waal
    Nederland
    4.5 / 5

    De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Lia
    Nederland
    5 / 5

    Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
    Floor
    Nederland
    4 / 5

    Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
    We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Corry
    Nederland
    5 / 5

    Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    M.Veen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken van hoge kwaliteit
    11 stuks werken besteld van verschillende afmetingen in acryl, prachtig resultaat, zeer netjes verpakt, goede zorg voor ophangsysteem, prima communicatie met medewerker van werk aan de muur over leverdatum ,echt fijne ervaring en aanbeveling

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Panorama van de Oostzee met zicht op de pier van Sellin van Nils Steiner als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden