Panorama van de hanzestad Stralsund, Duitsland

Panorama van de hanzestad Stralsund, Duitsland van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Panorama van de hanzestad Stralsund, Duitsland

van Rietje Bulthuis

Panorama van de hanzestad Stralsund, Duitsland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 395652

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 86 gratis verzending!

Omschrijving

Panorama van de hanzestad Stralsund, Duitsland.
Stralsund wordt ook Straalsond genoemd.
Het water tussen Stralsund en Rügen heet het Strelasund. Over het Strelasund ligt in Stralsund een brug naar Rügen.
De stad was een van de eerste Hanzesteden.
Van de Hanzetijd getuigt een groot aantal historische bouwwerken in baksteengotiek, waaronder het stadhuis en drie grote kerken: de Marienkirche of Mariakerk, de Nicolaaskerk en de Jakobikerk.
De binnenstad staat sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en wordt sinds de Duitse hereniging grondig gerestaureerd.
Opvallend is het nieuwe, witte moderne gebouw tussen de historische gebouwen. Dat is het Ozeaneum. Het Ozeaneum is een aquarium behorend tot het Deutsches Meeresmuseum. Het aquarium laat voornamelijk dieren zien die leven in de Noordzee en de Oostzee.
De foto is gemaakt vanaf de veerboot tussen Stralsund en Altefähr.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken