Panoramavissersdorp Vitt

van GH Foto & Artdesign

- Werkcode: 723 468

GH Foto & Artdesign over Panoramavissersdorp Vitt

Vissersdorp Vitt, schiereiland Wittow, Mecklenburg-Vorpommern, vakantiebestemming, Duitsland, Oostzee
Panoramavissersdorp Vitt vind je in de categorieën Baltische Zee, Dorp, Duitsland, Fishing village, Fotografie, Halbinsel Wittow, Herfst, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Nord-Rügen, Rundsicht, Urlaubsdestination, Vitt en stürmisches Wind.
GH Foto & Artdesign profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door GH Foto & Artdesign

"Fotografie is mijn passie"

Van verlangen, plezier en vreugde van de fotografie, heeft zich een verslaving ontwikkeld ;) waar, in de loop der jaren, een aanzienlijke collectie van fasst 20.000 foto's van Rügen, evenals andere delen van de wereld, is opgebouwd.

Abstracte kunst

Ik schilder ook abstract, voornamelijk met acryl en combineer ze met andere materialen. De liefde en passie voor schilderkunst en grafische vormgeving vergezelt mij maar sinds eind jaren '80.

"Schilderen is voor mij een passie. Een verslaving. Het brandt. Om de emoties, de stemming in elk schilderij de vrije loop te laten en elke dag iets nieuws te creëren. Om altijd dezelfde stijl te schilderen, vind ik het te saai voor mij persoonlijk, omdat ik altijd nieuwe ideeën heb die ik wil uitvoeren".

Ik schilder gepassioneerd abstracte schilderijen en acrylschilderijen op doek en ben gefascineerd door structuren: "De oppervlakken van de schilderijen lijken levendig - er ontstaan scheuren, uitbarstingen en sporen. Je kunt dus nooit precies voorspellen hoe een oppervlak zich zal ontwikkelen als het droogt, waar en hoe een structuur zal barsten. Net als in het echte leven - waar niet alles voorspelbaar is.

Alle werken van GH Foto & Artdesign


Waarom je kiest voor Panoramavissersdorp Vitt op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Panoramavissersdorp Vitt van GH Foto & Artdesign

Koop de foto Panoramavissersdorp Vitt van GH Foto & Artdesign op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 723 468
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.