Pantserjuffer in tegenlicht

Pantserjuffer in tegenlicht van TenZ .NL

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 34829

Pantserjuffer in tegenlicht van TenZ .NL

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Pantserjuffer in tegenlicht van TenZ .NL

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Had al een tijdje geen macro`s meer gemaakt maar toen ik in het weekend lekker in de tuin zat te genieten van het zonnetje kwam dit insect buurten.

Snel naar binnen gerend en m`n spullen gepakt, de macrolens er nog opschroevend kwam ik weer naar buiten. Hmmm....verdwenen? Nee, maar wel ergens anders gaan zitten. Eerst in de roos maar daarna in de plataan op zo`n meter of 2 hoogte.

Snel een tuinstoel gepakt en een beetje gekeken hoe het licht viel. Normaal steun, leun of hang ik bij macrofotografie maar nu stond ik dus op m`n tenen bovenop een tuinstoel te balanceren. Gelukkig is m`n hand redelijk vast

Over TenZ .NL

TenZ .NL profielfotoTenZ.NL is een gepassioneerde amateurfotograaf, met de nadruk op natuur in brede zin van het woord. In het dagelijks leven is hij voor z`n werk nog wel eens in het buitenland op karwei, indien het werk het toelaat gaat de camera mee.

Alle werken