Paris -  Louvre museum, part two

Paris - Louvre museum, part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 111825

Paris - Louvre museum, part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van het Louvre in Parijs is gemaakt net na zonsondergang op een avond in augustus 2014.
Op het plein van het Louvre is het vanuit verschillende posities prachtig om de gebouwen en piramides te bekijken. Ik heb er met veel plezier rond gelopen. Het is erg mooi om te zien hoe anders het Louvre er uit ziet als de zon ondergaat. Bij deze foto heb ik gekozen voor het gebruik van een 10-stops grijsfilter om beweging te krijgen in de dreigende wolken.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 70 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken