Paris Je T’Aime jaren ‘50

van Timeview Vintage Images

- Werkcode: 323 544

Timeview Vintage Images over Paris Je T’Aime jaren ‘50

Parijziger kunnen we het niet maken, met de Tour Eiffel zo prominent op de achtergrond. Zo te zien heeft het pas nog geregend, maar dat kan de pret niet drukken. De vrouw in het midden heeft haar zonnebril al weer opgezet. Het drietal is trouwens perfect gekleed op een bezoekje aan Parijs. In ieder geval beter dan de gemiddelde huidige toerist. 
De fotograaf heeft de Eiffeltoren wel vanuit een minder gangbare hoek gefotografeerd. Dat onderscheidt deze foto van de miljoenen die vanaf straatniveau zijn genomen. En die gesoigneerde mensen ervoor maken het beeld natuurlijk extra aantrekkelijk. (Collectie Timeview, Parijs, Paris Je t'aime 1950s)
Paris Je T’Aime jaren ‘50 vind je in de categorieën 1950-1959, Eiffeltoren, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Frankrijk, Historische fotografie, Parijs, Statues, Woonstijl Romantisch, Woonstijl Vintage, World of Wonders, Zwart-wit en photo.
Timeview Vintage Images profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Timeview Vintage Images

Timeview beheert de grootste collectie analoge 'found & vernacular' amateur fotografie. De basis van de collectie bestaat uit (glas)negatieven, afkomstig uit privé collecties. We verwerven collecties negatieven inclusief de rechten van voornamelijk amateur fotografen. Het archief omvat het gehele analoge tijdperk van ± 1870 tot 1980. Het bedrijf bezit circa een half miljoen beelden.

Alle werken van Timeview Vintage Images


Waarom je kiest voor Paris Je T’Aime jaren ‘50 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Paris Je T’Aime jaren ‘50 van Timeview Vintage Images

Koop de foto Paris Je T’Aime jaren ‘50 van Timeview Vintage Images op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 544
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden