Parkiet, vrolijke, kleurrijke illustratie van Femke Bender

Werkcode: 1 118 863 Kopieer de werkcode

Femke Bender profielfoto Super kleurrijke illustratie van een parkiet. Met deze vrolijke illustratie geef je heel veel kleur aan jouw interieur, het spat er van af; een en al vrolijkheid.

De liefde voor vogels is er bij mij met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan werd ik gewezen op alle vogels die we tijdens onze wandelingen tegen kwamen. En wat zijn het prachtige diertjes, die absoluut een ode verdienen.

Het moderne kunstwerk met de illustratie van de vogel is een ware lust voor het oog voor iedereen die van vogels houdt. Met zijn gedetailleerde tekenwerk en gebruik van heldere kleuren, toont dit kunstwerk de schoonheid van het vogelleven op een unieke en moderne wijze.

Dit kunstwerk nodigt ons uit om de schoonheid van vogels te ervaren en te waarderen, en is daarom de perfecte decoratie voor mensen die van vogels houden. Het is een kunstwerk dat ons doet beseffen hoe bijzonder deze gevleugelde wezens eigenlijk zijn, en ons inspireert om meer over hen te leren.

Dit werk wordt aangeboden door Femke Bender

Als kunstenares haalt Femke Bender inspiratie uit de natuur. Haar werk is een reflectie van de balans en rust die ze in de natuur vindt en probeert over te brengen met haar kunst. Na te zijn afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam, heeft ze zich gericht op het creëren van kunst die zowel esthetisch als betekenisvol is.

Het werk van Femke is een blik op de wereld waarin we leven en wil een gevoel van harmonie, rust en vrede oproepen. Haar kunst zorgt voor een oase van rust in de drukte van het dagelijks leven. Door middel van diverse kleine details legt ze de schoonheid van het alledaagse vast en versterkt daarmee onze waardering voor de natuur.

Het werk van Femke is ook zeer kenmerkend voor de positieve boodschap die ze probeert over te brengen. Haar kunstwerk laat vaak iconische vormen zien die balans en sereniteit uitstralen. Ze wil met haar kunst een inspiratiebron zijn voor mensen om positiviteit in hun leven te creëren.

Als je op zoek bent naar iets dat je hart verwarmt, dan is het werk van Femke zeker de moeite waard om te bekijken. Laat je meeslepen in haar wereld en geniet van haar kunstwerken. Bekijk haar portfolio en laat je inspireren tot een nieuw niveau van creativiteit en sereniteit!

Meer weten over Femke Bender?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Els Macquine
Nederland
5 / 5

Ben zeer tevreden over het bestelde werk. Ziet er precies uit wat ik verwacht had.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Shannah
Nederland
4.5 / 5

Uitstekende service en prachtige kwaliteit posters

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2016
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Joseph
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over kwaliteit.
Bestelde eerst 2 werken en na ontvangst onmiddellijk nog 3 extra werken, ze zijn allemaal even mooi afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Martine
Nederland
5 / 5

Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit vogel kunstwerk Parkiet, vrolijke, kleurrijke illustratie van Femke Bender op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 10 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
131,-118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!