Pascal Chove Schilderij

Pascal Chove Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Pascal Chove Schilderij

van Paul Meijering

Pascal Chove Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877833
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Realistisch portret in acryl van de Franse kunstenaar Pascal Chove werkend aan zijn schilderij van een naakte schone, geschilderd door de kunstschilder Paul Meijering. Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Pascal Chôve werd geboren in 1963 en studeerde in de gerenommeerde kunstschool Ecole des Arts Appliques Duperre in Parijs. Deze begaafde kunstenaar slaagde zelfs in zijn beginjaren om zeer distinctief werk af te leveren, zo had hij een absolute voorkeur voor hout in plaats van de traditionele canvas. Tot op vandaag levert hij werken op hars af die adembenemend zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken