Pascal Chove Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 877 833

Paul Meijering over Pascal Chove Schilderij

Realistisch portret in acryl van de Franse kunstenaar Pascal Chove werkend aan zijn schilderij van een naakte schone, geschilderd door de kunstschilder Paul Meijering. Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Pascal Chôve werd geboren in 1963 en studeerde in de gerenommeerde kunstschool Ecole des Arts Appliques Duperre in Parijs. Deze begaafde kunstenaar slaagde zelfs in zijn beginjaren om zeer distinctief werk af te leveren, zo had hij een absolute voorkeur voor hout in plaats van de traditionele canvas. Tot op vandaag levert hij werken op hars af die adembenemend zijn.
Pascal Chove Schilderij vind je in de categorieën Erotiek, Frankrijk, Fresco (schilderterm), Kunst, Kunstenaar, Kunstschilder, Pascal Chove, Paul Meijering, Realisme (kunststroming), Schilderijen, Schoonheid en Vrouw.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Pascal Chove Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pascal Chove Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Pascal Chove Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877 833
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden