Pastelkleurige Namiddag .

van Jacqueline de Groot

- Werkcode: 366 535

Jacqueline de Groot over Pastelkleurige Namiddag .

Langzaam kleurt de lucht pastelkleurig aan het eind van de middag. De strandopgang roept ons richting huis. De dag is voorbij. De foto heeft wat weg van een aquarel. Ik heb deze foto zelf laten afdrukken op dibond. De maat die ik heb ik 89 x 50. Dat is in ieder geval de verhouding waarin de foto het best tot zijn recht komt. De maat is afhankelijk van de plaats waar de foto moet komen, maar de verhouding is ongeveer 9x5.
Pastelkleurige Namiddag . vind je in de categorieën Aquarel, Duinen, Fotografie, Luchten, Nederland, Pastel, Roze, Stranden, Zonsondergang en sunsets.
Jacqueline de Groot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacqueline de Groot

Mijn naam is Jacqueline de Groot. Sinds een paar jaar heeft mijn hobby fotografie een vlucht genomen. Na de Basisopleiding bij de Fotoacademie in Amsterdam ben ik mijn kennis blijven uitbreiden met relevante cursussen en workshops. Mijn hart ligt bij de natuur. Ik fotografeer graag landschappen, zeegezichten (zonsondergang). Recent heb ik een serie foto's van bloemen gemaakt in pasteltinten en met een bijzondere soft focus. Deze foto's lenen zich bijzonder goed voor een matte/velvet printuitvoering. Ik nodig u uit deze te bekijken in mijn shop! Ik fotografeer met een Full Frame spiegelreflexcamera van Canon. Ik exposeer mijn werk in bibliotheken, woon- en zorgcomplexen, huisartsenpraktijken en restaurants. Mijn foto's laat ik over het algemeen afdrukken op Dibond (twee lichtgewicht lagen aluminium met kunststof ertussen, galeriekwaliteit). De landschappen en zeegezichten laat ik zelf vaak op paarlemoerachtig papier afdrukken, aangezien ze in die uitvoering naar mijn mening goed tot hun recht komen. Aan u uiteraard de keus. Iedere smaak en elk interieur is tenslotte anders.

Alle werken van Jacqueline de Groot


Waarom je kiest voor Pastelkleurige Namiddag . als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pastelkleurige Namiddag . van Jacqueline de Groot

Koop de foto Pastelkleurige Namiddag . van Jacqueline de Groot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 366 535
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden