Patroon met een detailopname van een omgehakte boom

Patroon met een detailopname van een omgehakte boom van Ton Kuijpers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Patroon met een detailopname van een omgehakte boom

van Ton Kuijpers

Patroon met een detailopname van een omgehakte boom van Ton Kuijpers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 733216
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Dit patroon heb ik gemaakt met slechts 1 detail-opname van een omgehakte boom. Die foto is vervolgens horizontaal en verticaal gedupliceerd, waardoor er prachtige nieuwe vormen en structuren ontstaan.

Dit werk wordt aangeboden door Ton Kuijpers

Ton Kuijpers profielfotoGeboren en getogen in Luyksgstel NB. In Valkenswaard heb ik de Havo afgerond en ben daarna aan de grafische school in Eindhoven gaan studeren. Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond ben ik als assistent bedrijfsleider / ordervoorbereider begonnen bij drukkerij Lakenman & Ochtman in Zierikzee. Maar al snel bleek de provincie te klein en verruilde ik mijn baan in Zierikzee voor een nieuwe uitdaging bij drukkerij van Weasberge in Rotterdam. Wederom als assistent bedrijfsleider / ordervoorbereider.
Na enkele jaren ben ik naast mijn werk de avondopleiding Visuele Communicatie begonnen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Van deze 5-jarige opleiding heb ik het derde jaar gevolgd aan de Fachhochschule Hamburg. In 1992 heb ik de opleiding met succes afgerond en ben vervolgens begonnen als zelfstandig grafisch vormgever. Inmiddels ben ik meer dan 25 jaar werkzaam in dit vak.
Naast vormgeving heb ik me de afgelopen jaren bezig gehouden met fotografie en in het bijzonder met het ontwerpen van 'fotografische' patronen. Op deze website is daarvan een impressie te zien. Een compleet overzicht van alle patronen zijn te bewonderen op mijn website https://www.photo-graphics-online.com.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stuur me dan een bericht. Mijn e-mailadres vind u op de contactpagina.

Alle werken