Pauwenoog - A peacock's eye

van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

- Werkcode: 301 232

Amanda van den Berg / Fotografie Amanda over Pauwenoog - A peacock's eye

Deze pauwenveer schittert als een diamant in het late avondlicht.
Pauwenoog - A peacock's eye vind je in de categorieën Abstract, Bokeh, Druppels, Fotografie, Glans, Kleuren, Kleurperspectief, Lichtval, Lijnperspectief, Pauw, Stilleven en Zon.
Amanda van den Berg / Fotografie Amanda profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

'It's not WHAT you look at, but what you SEE...'

Verbinding, gevoel, emotie, schoonheid, details en verrassende standpunten. Ik wil je raken met mijn foto's. Het overbrengen van een emotie kent geen taal en is in geen 1000 woorden te beschrijven.

Mijn werken onderscheiden zich door een veelheid aan onderwerpen, als ik er mijn eigen voorliefde voor gevoel en details maar in kan leggen. Afwerking in monochroom vind ik geweldig, de puurheid van de foto en de ontbrekende afleiding door kleur. Een foto die alleen door contrast een krachtig beeld laat zien.

Mijn werken vallen op en krijgen waardering. Zo zijn een aantal foto's gepubliceerd in magazines zoals Digifoto, Zoom & EYE Photo Magazine, internationale exposities in onder meer Barcelona en Singapore, maar ook regionaal worden mijn foto's gewaardeerd en tentoongesteld.

Wie is Amanda? Ik ben 43 jaar, empathisch en creatief. Fotograferen is mijn grote passie naast mijn fulltime baan als Office & Facility Manager in een security test lab.

"Fotograferen is zien, mijn camera het middel en mijn oog de lens"

Alle werken van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda


Waarom je kiest voor Pauwenoog - A peacock's eye als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Pauwenoog - A peacock's eye van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda

Koop de foto Pauwenoog - A peacock's eye van Amanda van den Berg / Fotografie Amanda op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301 232
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden