Pauzemoment van Jan van der Knaap

Werkcode: 766 792 Kopieer de werkcode

Jan van der Knaap profielfoto Een schaatsster neemt even een rustmoment aan de bevroren Hoornse haven, tijdens de winterweek van februari 2021. Op deze dag was het trouwens fel zonnig en een heerlijke winterdag.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Meer weten over Jan van der Knaap?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Bertina
    Nederland
    5 / 5

    heel blij
    grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Yvon
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooi doek en erg goede service
    Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Jenny Van Den Brink
    Nederland
    5 / 5

    Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Diana
    Nederland
    5 / 5

    Stelt nooit teleur!
    Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service en goede kwaliteit
    Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Jan
    Nederland
    5 / 5

    Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Petra van Blarcum
    Nederland
    4 / 5

    Geweldig
    Fijne communicatie, altijd vriendelijk, snelle reacties op de mails, genoeg keuze, betaalbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Christi
    Nederland
    4 / 5

    Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Alles geheel naar wens verlopen, zeker een aanrader.
    Alles is netjes en snel en volgens planning verlopen. Werk zat keurig verpakt en met duidelijke uitleg hoe een en ander te monteren cq op te hangen. Dus voor mij een positieve ervaring en zal er zeker nog eens een ander werk kopen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Pauzemoment van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden