Perfecte ochtend

Perfecte ochtend van Corné van Oosterhout

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 265549

Perfecte ochtend van Corné van Oosterhout

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Enkele meters voor de hut heb ik een takje van een zwarte els als rustplek in de beek gestoken, een oud statief opgeofferd en permanent naast de hut in de beek geplaatst. Met lieslaarzen wordt elke fotosessie een camera op het statief geplaatst, net boven het wateroppervlak. Met een wifiverbinding bedien ik de camera vanuit de hut.
Meerdere weken worden er verschillende opnamen gemaakt, tot op een morgen alles samen valt, prachtig licht van de ochtendzon die door de ochtendnevel schijnt en de tak in een schitterende setting plaatst.  Dan komt de ijsvogel poseren en krijg ik een paar seconden de tijd om de laatste scherpstelling te verrichten en enkele opnamen te maken. Het geeft mij nog steeds een onbeschrijflijk goed gevoel als dit gelukt is.

Over Corné van Oosterhout

Welkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites (www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: na een aantal jaren nauwelijks gefotografeerd te hebben, ben ik medio 2013 weer gestart met een volledig nieuwe Nikon uitrusting. Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal. Vogels hebben mijn grootste interesse, met name ijsvogels.

Alle werken