Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij van WatercolorWall

Werkcode: 546 050 Kopieer de werkcode

WatercolorWall profielfoto Dit is een schilderij van het Piazzale Cesare Betteloni in het prachtige plaatsje Peschiera del Garda aan het Gardameer in Italië. Als je van de voetgangersbrug door het grote poort van Porta Brescia loopt, dan kom je uit op dit leuke en kleurrijke pleintje.
Het originele schilderij heeft een formaat van 300x450cm en is geschilderd met aquarel, acrylverf en inktpen op aquarelpapier.
Het kunstwerk is in 2010 geschilderd door Ricardo Bouman met een schilderstijl die je zowel realistisch als illustratief kunt noemen.

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

Welkom bij WatercolorWall. Dé winkel voor unieke hand geschilderde aquarellen vanuit het atelier van kunstschilder en grafisch ontwerper Ricardo Bouman. Ricardo is een aquarellist met een passie voor reizen en het ontdekken van mooie landschappen, steden en architectuur. Op het gebied van schilderkunst schildert hij graag 'realisme in een illustratief jasje' alsook impressionisme en abstracte kunst.

Ricardo schildert al ruim 25 jaar met aquarel en vertaald zijn eigen reiservaringen tot schilderijen en illustraties. Het schilderen doet hij op de traditionele manier, waarbij het hele process op handgemaakte wijze wordt uitgevoerd. Van het spannen van het aquarelpapier, schetsen van de compositie tot het schilderen met waterverf. Het werk wordt vervolgens in hoge resolutie gefotografeerd, waardoor het schilderij in hoge kwaliteit beschikbaar is als artprint op een gewenste formaat.

Ricardo schildert zowel artistiek als illustratief waarbij verschillende schildertechnieken en stijlen worden toegepast. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een locatie die hij zelf bezocht heeft.

Benieuwd hoe Ricardo schildert? Bekijk de making-of films van zijn aquarellen op: https://www.youtube.com/@watercolorwall

Zijn werk is hier verkrijgbaar als wanddecoratie op diverse materialen en formaten.

Meer weten over WatercolorWall?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Petra van Blarcum
Nederland
4 / 5

Geweldig
Fijne communicatie, altijd vriendelijk, snelle reacties op de mails, genoeg keuze, betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Ben
Nederland
5 / 5

Prachtig schilderij. Precies, zoals aangegeven, erg goed verpakt verzonden. Prijs-kwaliteit klopt aks een bus

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Wilko
Nederland
5 / 5

Fantastische werken!
Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Jan
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Arjen
Nederland
5 / 5

Voldoet aan alle verwachtingen
Het bestelde werk werd vlot en adequaat verpakt geleverd. Het is een sierraad aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Marleen
Nederland
5 / 5

Keurig en snel geleverd
Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Peschiera del Garda in Italie | Aquarel schilderij van WatercolorWall op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 12 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
161,-145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!