Philips Stadion tijdens GLOW 2020, Connecting the Dots

van Mitchell van Eijk

- Werkcode: 699 416

Mitchell van Eijk over Philips Stadion tijdens GLOW 2020, Connecting the Dots

De thuisbasis van voetbalclub PSV, dat is het Philips Stadion. Met een centrale positie in de stad Eindhoven is dit architectonisch hoogstandje niet te missen. Een fotoprint van het Philips Stadion laat niet alleen jouw liefde voor de club zien, maar ook jouw liefde voor de stad.
Philips Stadion tijdens GLOW 2020, Connecting the Dots vind je in de categorieën Architectuur, Architectuurfotografie, Eindhoven, Fotografie, GLOW, Ierland, PSV voetbalclub, Skyline, Stadion, Stedelijke landschappen, Steden en Strijp-S.
Mitchell van Eijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mitchell van Eijk

Mitchell van Eijk heeft zijn ruimtelijk inzicht vergaard dankzij een opleiding in grafische vormgeving. Tijdens deze studie ontdekte hij niet alleen zijn oog voor detail maar ook zijn passie voor fotografie. Hierin vertaalt hij zijn kennis van de grafische wereld in foto’s met duidelijke eenheid in lijnen. Hij zet unieke composities neer en weet op die manier een gebouw écht tot recht te laten komen.

Alle werken van Mitchell van Eijk


Waarom je kiest voor Philips Stadion tijdens GLOW 2020, Connecting the Dots op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Philips Stadion tijdens GLOW 2020, Connecting the Dots van Mitchell van Eijk

Koop de foto Philips Stadion tijdens GLOW 2020, Connecting the Dots van Mitchell van Eijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 699 416
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.