Philodendron monstera blad nr 2

van Natalie Bruns

- Werkcode: 449784

Natalie Bruns over Philodendron monstera blad nr 2

De Philodendron Monstera.... ook wel gatenplant genaamd, (wat natuurlijk veel makkelijker te onthouden is ? ) komt van nature voor in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico tot in Panama. Hij heeft prachtige decoratieve bladeren.
Philodendron monstera blad nr 2 vind je in de categorieën Aquarel, Gatenplant, Groen, Groentinten, Kunst, Natuur en Weer, Philodendron monstera, Regenwoud, Schilderijen, Schilderijen van een tentoonstelling, blad en kamerplanten.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Philodendron monstera blad nr 2 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Philodendron monstera blad nr 2 van Natalie Bruns

Koop dit schilderij Philodendron monstera blad nr 2 van Natalie Bruns als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 449784
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.