Photo collage No. 11

Photo collage No. 11 van Corina Bouweriks

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 287439

Photo collage No. 11 van Corina Bouweriks

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Verknipte portret van een vrouw uit eind jaren 1950. Handge (ver) knipte vintage kaarten, gedigitaliseerd en bewerkt tot een nieuw herkenbaar maar toch vreemd beeld.

Deze foto's worden ongelimiteerd als prints verkocht en al mijn werken worden gebruikt voor ansichtkaarten (10/15 of 15/15 cm max) als collectors items in ongelimiteerde aantallen).

Over Corina Bouweriks

Hi, mijn naam is Corina Bouweriks (1963), geboren en getogen in Het midden van Nederland, moeder van drie volwassen dochters en oma van een kleinzoon. Ik ben fotograaf en maak o.a. papieren en digitale collages.In mijn werk ben ik altijd op zoek naar meer dan een 'gewoon' beeld en vanuit dat gevoel begin ik met het maken van ongewone figuren, die door anderen omschreven zijn als verknipt, dromerig, surreëel, fantastisch, romantisch, vreemd en donker. Ik plaats mijn figuren in het midden van een lege ruimte. Hun lichaamsdelen, gezichten en kleding worden getransformeerd, weg gehaald, geknipt of verborgen.Ongewone accessoires gebruik ik om deze karakters hun identiteit te geven. Het klopt eigenlijk nooit met de werkelijkheid en toch herkennen we wat zien.Mijn beelden roepen over het algemeen meer vragen op dan dat ze een antwoord brengen.Ik werk heel intuïtief en begin nooit met een vooropgezet thema of onderwerp. Foto's uit mijn eigen database, onderdelen uit (vintage) magazines, oude foto's en gevonden materialen zijn mijn uitgangspunt voor het maken van surrealistische figuren, collages en installaties waarna mijn gedachtes, gevoelens, dromen en herinneringen de rest doen.Mijn werk is persoonlijk maar ik hoop dat de kijker zijn eigen verhaal kan vinden in mijn beeld zodat het zijn persoonlijk beeld wordt. Mijn interpretatie van het beeld is onbelangrijk en daarom geef ik mijn werken ook geen titel of beschrijving mee maar worden ze genummerd.

Alle werken