Piazza Eindhoven, 18 september plein bij zonsopkomst

van Bas Wolfs

- Werkcode: 60557

Bas Wolfs over Piazza Eindhoven, 18 september plein bij zonsopkomst

Zonsopkomst over het 18 Septemberplein, Eindhoven. Links de Piazza en de Bijenkorf, op de voorgrond de fietsenstalling. Extreem perspectief. Verrassend Eindhoven.
Leuk om te weten: deze foto staat op de cover van de gedichtenbundel "bloemlezing poëtisch Eindhoven" (ISBN 978-94-91883-38-5)
Piazza Eindhoven, 18 september plein bij zonsopkomst vind je in de categorieën BLOB, BLOB (architectuur), Bijenkorf, Centrum, Eindhoven, Eindhoven Centrum, Fietsenstalling, Fotografie, Groen, Groothoekobjectief, Modern, Oranje, Piazza, September, Steden, Stoep, Stoeptegel, Urban / Street, Zon, Zonsopkomst, extreem, groothoek, perspective en verrassend.
Bas Wolfs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Wolfs

Ik fotografeer sinds mijn vroege jeugd. Fotograferen is voor mij de combinatie van iets moois maken en er lekker op uit gaan, de natuur in. De meeste foto's maak ik dan ook in de natuur, in de stad of op reis. Ik probeer de schoonheid van de wereld om mij heen vast te leggen met spannende compositie en belichting.

Alle werken van Bas Wolfs


Waarom je kiest voor Piazza Eindhoven, 18 september plein bij zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Piazza Eindhoven, 18 september plein bij zonsopkomst van Bas Wolfs

Koop de foto Piazza Eindhoven, 18 september plein bij zonsopkomst van Bas Wolfs op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 60557
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.