Pick-upwagen, Chevrolet Advance, Design (3100), 1948

van Fotografie Arthur van Leeuwen

- Werkcode: 312831

Fotografie Arthur van Leeuwen over Pick-upwagen, Chevrolet Advance, Design (3100), 1948

Chevrolet Truck
Afgezien van enkele functionele veranderingen in de jaren 1949, was de 1948-1949 Chevrolet- truck vergelijkbaar met het 1947-model, en in feite waren Chevy's 1948 trucks bijna identiek aan de '47's. Om meer beenruimte te creëren voor midden passagiers in de 3100's en 3600's, ging de versnellingshendel van de vloer naar de stuurkolom en de parkeerrem werd geactiveerd door een pedaal dat door de linker voet van de bestuurder wordt bestuurd, zoals bij Buicks . Om middernacht was de binnenkant van de handgreep omgedraaid: u trekt nu op om de deur te openen.

Een schakelaar van gegoten tot precisie hoofdlagers werd gemaakt om de duurzaamheid van de motor te verhogen , half ton modellen kregen stoerere voorbladveren en de vier-versnellingsbak was nu volledig gesynchroniseerd. Anders, met Advance-Design trucks die snel verkopen, was er niet veel stimulans voor verandering.
Pick-upwagen, Chevrolet Advance, Design (3100), 1948 vind je in de categorieën Auto's, Chevrolet, Chevrolet Truck, Fotografie, Leeftijd, Noord Amerika, Oldtimers, Pick-up (autotype), Stilleven, Transport, Urban / Street, Verlaten plekken en 1948.
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Pick-upwagen, Chevrolet Advance, Design (3100), 1948 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pick-upwagen, Chevrolet Advance, Design (3100), 1948 van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop de foto Pick-upwagen, Chevrolet Advance, Design (3100), 1948 van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312831
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.