Picknick tafel omgeven met bloemenpracht

Picknick tafel omgeven met bloemenpracht van Digital Art Nederland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Picknick tafel omgeven met bloemenpracht van Digital Art Nederland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 703809
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dit lieflijke plaatje is genomen op het voormalige waddeneiland Wieringen en staat gewoon aan de kant van de weg. Heel uitnodigend als je dit prachtige heerlijk rustige gebied verkend per fiets en rustig wilt genieten van de omgeving onder het genot van zelf meegenomen koffie of thee in de thermoskan en een kant en klaar gesmeerd broodje uit je eigen keuken 's ochtends netjes verpakt in een boterhamzakje. En dat zakje plastic of papier neem je natuurlijk dan netjes mee. Maar misschien ben ik die prullenbak wel gewoon vergeten toen ik hem niet in mijn lens meenam...

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland profielfotoDigital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden met koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's.

Alle werken