Pier in de mist, Houthavens, Amsterdam

van Lizzy Komen

- Werkcode: 700584

Lizzy Komen over Pier in de mist, Houthavens, Amsterdam

Houten pier in de mist in de Amsterdamse Houthavens.

Hotel in de mist in het Houthaven gebied in Amsterdam West.

Houthavens is een wijk in de gemeente Amsterdam en ligt in de provincie Noord-Holland. De Houthaven is een haven langs het IJ in het westelijk havengebied van Amsterdam. Aan de noordkant wordt de haven begrensd door de strekdam in het IJ, aan de zuidzijde door de Spaarndammerbuurt. De haven wordt voornamelijk gebruikt door de binnenvaart. Dit bedrijvengebied is sinds 2010 radicaal aan het veranderen. Een geheel nieuwe woonwijk is in aanbouw op zeven kunstmatige eilanden.

De Houthavens bestaan eigenlijk uit vier delen. Van oost naar west zijn dat de: Oude Houthaven, Houthaven, Nieuwe Houthaven, Minervahaven.
Pier in de mist, Houthavens, Amsterdam vind je in de categorieën Amsterdam, Fotografie, Grijs, Het IJ voor Amsterdam, Houthavens (Amsterdam), Kust, Landschappen, Lucht, Mist, Water, Wit en Zen.
Lizzy Komen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lizzy Komen

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Mijn passie voor eten en reizen vind je terug in mijn fotografie. Ik hou ervan om mij te laten inspireren door mooie producten en omgevingen.

Alle werken van Lizzy Komen


Waarom je kiest voor Pier in de mist, Houthavens, Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pier in de mist, Houthavens, Amsterdam van Lizzy Komen

Koop de foto Pier in de mist, Houthavens, Amsterdam van Lizzy Komen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 700584
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.