Pigeon Point Lighthouse Close Up_USA

Pigeon Point Lighthouse Close Up_USA van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 126692

Pigeon Point Lighthouse Close Up_USA van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Als je het mooie stuk van tussen San Francisco en Santa Cruz op de Highway One (Pacific Coast Highway) aflegd, dan kom je vanzelf bij de vuurtoren van Pigeon Point. Pigeon Point is een mooie uitkijkpunt om even stil te staan en te genieten van de WestCoast tijdens een lange rit op de Highway One. Met een beetje geluk kom je dan ook nog wat zeeleeuwen tegen. Deze foto betreft een zwart-wit detailfoto van de vuurtoren van Pigeon Point.
Wilt u de gehele vuurtoren bekijken? Bekijk dan de foto genaamd: Pigeon Point Lighthouse.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het fotograferen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek, waarbij aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteenten de hoofdrol spelen. Ricardo let altijd in het bijzonder op het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama in een foto. En dat is precies wat Ricardo graag vastlegt. Voor grafisch correcte fotobeelden, bewerkt Ricardo zijn ruwe fotobestanden, maar houd altijd de schoonheid van de natuur (of andere omgeving) intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn ook uitermate geschikt voor on- en offline media en uiteraard als sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs.
TIP: wilt u maximale kleur en scherpte van de fotobeelden aan uw muur ? Kies dan "Xpozer" als materiaalkeuze. Zakelijke website van Ricardo Bouman: https://www.desenho.nl

Alle werken