Pinguin portret in zwart wit - vierkant

Pinguin portret in zwart wit - vierkant van Heleen van de Ven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Pinguin portret in zwart wit - vierkant

van Heleen van de Ven

Pinguin portret in zwart wit - vierkant van Heleen van de Ven

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 178469
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 gratis verzending!

Omschrijving

Deze Afrikaanse pinguin bekijkt zichzelf nog eens goed in dit intiem portret in zwart wit. Geen omgeving, gewoon puur de pinguin. Foto genomen in het wild

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Heleen van de Ven profielfotoMijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken